Limattivo in Etten-Leur organiseert theater, speciaal voor verstandelijk gehandicapten; belevingstheater in Brabant. Het is speciaal theater in Brabant waar extra nadruk gelegd wordt op de prikkeling van zintuigen, zodat verstandelijk gehandicapten, dementerenden en jonge kinderen optimaal geprikkeld worden en een totaalbeleving ervaren. Neem contact op met Limattivo in Etten-Leur voor meer informatie over dit belevingstheater!

Verschillende soorten theater voorstellingen voor verstandelijk gehandicapten in Brabant

Tijdens onze theater voorstellingen voor verstandelijk gehandicapten gaat het om het activeren van de zintuigen op een belevingsgerichte en interactieve manier. De voorstellingen draaien om Clown Li: een echte belevingsclown die het publiek optimaal weet te prikkelen. Ons theater in Brabant is niet alleen geschikt voor verstandelijk gehandicapten, ook jonge kinderen tot 6 jaar en dementerende ouderen vergeten even de wereld om hen heen en genieten optimaal van ons belevingstheater in Brabant. 

 

 

 We hebben verschillende voorstellingen:

Belevingstheater op locatie

Ons belevingstheater kan gespeeld worden bij u op locatie. Of dit nu de afdeling van een inrichting is, een woonvorm, dagcentrum, school of kindercentrum. U kunt kiezen uit bovenstaande voorstellingen, waarbij ook individueel theater waar één op één aandacht gegeven wordt. Voor meer informatie over onze theater voorstellingen in Brabant voor verstandelijk gehandicapten, jonge kinderen en dementerende ouderen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0623872870.

Bel mij vandaag nog

Benieuwd naar onze theater voorstellingen?