Limattivo in Etten-Leur maakt verschillende vormen van belevingstheater voor ouderen met (zware) dementie in Brabant. Voor veel van onze doelgroepen is het lastig om naar het theater te gaan, sluit de voorstelling niet aan bij de belevingswereld of gaat de voorstelling gewoonweg te snel. Bij ons belevingstheater worden alle zintuigen geprikkeld op een interactieve en belevingsgerichte manier. Op deze manier kunnen ouderen met dementie toch genieten van een theatervoorstelling.

Limattivo: belevingstheater voor ouderen met dementie in Brabant

Ouderen met dementie hebben vaak een erg beperkte belevingswereld; toch weet ons belevingstheater hierop in te spelen. Voornamelijk door alle zintuigen te prikkelen, worden de ouderen meegenomen in de totale beleving van de voorstelling. Deze voorstelling wordt gedaan door Clown Li, die de ouderen meeneemt in haar belevingswereld door middel van opvallende materialen, mimiek en vrolijke muziek. We bieden belevingstheater in diverse thema’s:

Het is ook mogelijk om individueel belevingstheater te boeken voor ouderen met dementie in Brabant. Hier wordt dan één op één aandacht gegeven aan deze persoon en dit kan ook op therapeutische basis plaatsvinden, waarbij Clown Li regelmatig terugkomt.

Bel mij vandaag nog

Andere doelgroepen

Ons belevingstheater in Etten-Leur (Brabant) is perfect voor ouderen met (zware) dementie, maar ook voor jonge kinderen tot 6 jaar en verstandelijk gehandicapten. Het kan dan ook op elke locatie plaatsvinden. Wilt u meer weten of een voorstelling boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0623872870.

Benieuwd naar onze theater voorstellingen?