Wil je meer weten over de persoon achter de clown? Laat ik je wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Linda Matijsen en speel al meer dan tien jaar belevingstheaters. Ik kom uit de zorg, waar ik activiteiten begeleidde voor zeer ernstig verstandelijke gehandicapten en voor dementerende ouderen. Ik houd van deze doelgroepen! Ze zijn geweldig leuk om mee te werken. Binnen mijn werk in de zorg ontwikkelde ik belevingstheaters, tot de vraag steeds groter werd, ook van particulieren. Ik kreeg kinderen en besloot me volledig voor mezelf op het spelen en ontwikkelen van belevingstheaters te richten. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier en toewijding. Als Contactclown Li speel ik in op behoeften en prikkel zintuigen. Rood is de eerste kleur die je als baby kunt zien, dus daarom mijn rode neus! Dat trekt meteen aandacht. Ik speel in rustig tempo, met aandacht en met rust. In mijn koffer zit van alles. Daarmee maak ik mensen nieuwsgierig en stimuleer ik ze zelf op ontdekkingstocht te gaan. Dat wil toch iedereen graag!

Wat ik belangrijk vind, is dat ik met Clown Li echt even tijd neem voor jou. Je mag naar me kijken en me aanraken, dat contact maken vind ik het allerbelangrijkste. Net als elk mens laten zien dat hij gezien wordt, dat er aandacht voor hem of haar is. Daarom ga ik tijdens een belevingstheater en prentenboekvoorstelling iedereen eventjes af met aankijken en contact maken, om zo aan te voelen wat iemand nodig heeft. Alle emoties zijn dan goed! Of iemand nu gaat lachen, huilen of boos wordt. Dat mag allemaal, want het betekent dat er iets loskomt.

Ik wil een voorstelling boeken

Ik houd van spelen voor nieuwe groepen mensen, omdat er altijd zoveel te ontdekken valt. Ik bereid me nooit voor hierop. Ik ga als Contactclown Li gewoon met mijn koffer de ruimte in en ontdek vanzelf hoe het gaat. Vaak ontstaan er dan de mooiste dingen.

Limattivo is een verbrassing van mijn naam me het Italiaanse woord attivo. Attivo staat voor: kwaliteit, beleving, actief, werkzaam en bedrijvigheid.

Bel mij vandaag nog