Limattivo in Etten-Leur maakt theater met optimale prikkeling van de zintuigen, speciaal voor verstandelijk gehandicapten, jonge kinderen en (zwaar) dementerende ouderen in Brabant. Voor deze doelgroepen gaat “normaal” theater vaak te snel, en roept de hele omgeving en alle mensen al te veel prikkeling op. Daarom komt ons belevingstheater naar een locatie naar wens. Of dit nu een woongroep, inrichting of school is in Brabant; wij kunnen met ons theater overal zintuigen prikkelen.

Limattivo: theater met optimale prikkeling van de zintuigen in Brabant

Limattivo in Etten-Leur (Brabant) maakt theater met optimale prikkeling van de zintuigen. Wij hebben namelijk speciaal belevingstheater gecreëerd; theater dat de zintuigen optimaal prikkelt op een belevingsgerichte en interactieve manier. Onze theatervoorstellingen draaien om Clown Li; een belevingsclown die de aandacht van het publiek trekt met opvallende materialen, muziek en mimiek. Op deze manier speelt ze in op de behoeften van het publiek. Of dit nu verstandelijk gehandicapten, jonge kinderen of dementerende ouderen zijn.

Bel mij vandaag nog

Verschillende uitvoeringen

Ons theater met optimale prikkeling van de zintuigen is er in verschillende uitvoeringen in Brabant. Zo hebben we verschillende thema’s zoals winter, onderwaterwereld, geluiden in het bos, griezelen, China, prentenboekvoorstellingen en de huiskamer. Daarnaast is individueel theater ook mogelijk; hierbij geeft Clown Li één op één aandacht. Dit kan ook therapeutisch gebruikt worden waarbij Clown Li regelmatig terugkomt. Neem voor het boeken van een theatervoorstelling of voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0623872870.

Benieuwd naar onze theater voorstellingen?